Euroventilatori

Euroventilatori


Products Description

Индустриски вентилатори и дувалки

Нудиме комплетна палета на индустриски вентилатори и дувалки:

 • Центрифугални
  • Високо притисни
  • Средно притисни
  • Ниско притисни
 • Аксијални
 • Директен или ременест погон
 • Проток: 120-270.000m3/h
 • Притисок: 50 – 50.000Ра
 • Моќност: 0.18 – 500kW
 • Дијаметар: 160 – 1600mm
 • Материјали: челичен лим или не’рѓосувачки челик
 • Работни температури до 350˚C
 • Електростатски офарбани