Фирмата е формирана во 2008 година.

Во изминатата деценија со својата посветеност и квалитетот прерасна во водечка компанија на полето на професионални решенија од областа на екологијата.

Една е од водечките компании на полето за снабдување на регионалните пазари со вентилатори, цевководи за отпрашување и пневматски транспорт.

На нашите купувачи им предлагаме комплетни решенија за зголемување на нивната продуктивност и успешност.

Компанијата ги застапува следните реномирани брендови/производители:

1. DONALDSON – индустриска филтрација, процесна филтрација и филтрација и третман на компримиран воздух
2. EUROVENTILATORI – вентилатори
3. JACOB – модуларни цевоводи